انواع فیلتر هود آزمایشگاهی

فیلترهای فوم هود با جذب و حذف بخارات، بخارات و ذرات خطرناک، نقش مهمی در حفظ محیط آزمایشگاهی ایمن و تمیز دارند. این فیلترها برای افزایش کیفیت هوا در آزمایشگاه و محافظت از محققان در برابر قرار گرفتن در معرض مواد مضر طراحی شده اند. کارایی و کیفیت فیلترهای هود برای اطمینان از کارایی سیستم استخراج دود بسیار مهم است.انواع مختلفی از انواع فیلتر هود آزمایشگاهی در بازار موجود است، از جمله فیلترهای کربن فعال، فیلترهای هپا و فیلترهای ترکیبی. فیلترهای کربن فعال برای حذف بخارات آلی ایده آل هستند، در حالی که فیلترهای HEPA در جذب ذرات موثر هستند. فیلترهای ترکیبی با ترکیب چندین فناوری فیلتراسیون در یک واحد، فیلتراسیون جامعی را ارائه می دهند.

انواع فیلتر هود آزمایشگاهی

برای اطلاع از قیمت هود لامینار و قیمت آون آزمایشگاهی  از تولیدکننده با پایین‌ترین  قیمت با شماره 02166592265 – 09192727054 تماس بگیرید.

انتخاب فیلتر هود آزمایشگاهی مناسب

هنگام انتخاب فیلتر هود برای آزمایشگاه خود، عواملی مانند نوع مواد شیمیایی مورد استفاده، حجم هوای فیلتر شده و نیازهای فیلتراسیون خاص آزمایشات خود را در نظر بگیرید. برای انتخاب مناسب ترین فیلتر برای کاربرد هود با کارشناسان حکیم آزما تماس بگیرید.

فیلترهای هود ErLab به دلیل کیفیت و عملکرد برتر در محیط های آزمایشگاهی شناخته شده اند. مجموعه ErLab Captair طیف گسترده ای از فیلترها را ارائه می دهد که برای رفع نیازهای مختلف محققان و دانشمندان طراحی شده اند. چه به فیلتر HEPA برای حذف ذرات یا فیلتر کربن فعال برای بخارات شیمیایی نیاز داشته باشید، فیلترهای ErLab راه حل های قابل اعتماد و کارآمدی را ارائه می دهند.

نگهداری منظم فیلترهای هود برای اطمینان از عملکرد بهینه و افزایش طول عمر فیلترها ضروری است. دستورالعمل های سازنده را برای فواصل تعویض فیلتر و روش های بازرسی برای جلوگیری از آلودگی و حفظ محیط کار ایمن دنبال کنید.

در نتیجه، فیلترهای هود از اجزای ضروری سیستم های ایمنی آزمایشگاهی هستند که حفاظت حیاتی در برابر مواد خطرناک را ارائه می دهند. با درک انواع مختلف فیلترهای موجود، مشخصات فنی و الزامات نگهداری، پرسنل آزمایشگاه می توانند در انتخاب و استفاده از فیلترهای هود آگاهانه تصمیم گیری کنند.

فیلتر کربن فعال امروزه فیلتر کربن فعال کاربردهای مختلفی دارد. یکی از مهمترین کاربردهای این فیلتر استفاده از آن در دستگاه های تصفیه هوا می باشد. این فیلتر برای جذب آلاینده های شیمیایی با فیلتر هپا که وظیفه جذب ذرات بسیار ریز آلاینده را بر عهده دارد استفاده می شود.

فیلتر هپا فیلتر هپا یکی از موثرترین روش های تصفیه هوا در آزمایشگاه و در انواع هودهای آزمایشگاهی می باشد. HEPA مخفف High Efficiency Particulate Air و به معنای حذف ذرات معلق در هوا با راندمان بالا است. فیلتر HEPA از یک سری الیاف پشم شیشه درهم با قطر تقریبی 0.5 تا 2 میکرون ساخته شده است.

انواع فیلتر هود آزمایشگاهیفیلتر الپا ALPA فیلتری است که کارایی بالاتری نسبت به فیلتر هپا دارد و در سال 1961 معرفی شد و طبق آزمایشات انجام شده بر روی این فیلتر، راندمان آن برابر با 99.99 درصد است. فیلترهای ALPA ظرفیت جذب ذرات تا 0.12 میکرون را دارند.

فیلتر الکترواستاتیک این فیلتر با ایجاد میدان الکتریکی ذرات موجود در هوا را جدا می کند. مزیت این فیلتر نسبت به سایر فیلترها این است که افت فشار کمتری در مسیر جریان هوا ایجاد می کند. همچنین برای جداسازی ذرات کوچکتر از 1 میکرون که سایر فیلترها دارای راندمان جداسازی پایینی هستند، استفاده از این فیلتر مناسب و توصیه می شود. از طریق استفاده از فناوری نانو، توانایی جذب الکتریکی ذرات آلرژی زا و دوده هوا را دارد. این فیلتر با خاصیت بار الکتریکی ذرات باردار معلق در هوا را توسط صفحات الکترواستاتیکی جذب می کند و همچنین قابل شستشو است که باعث افزایش طول عمر فیلترها می شود.

فیلتر پلی پرولین فیلترهای پلی پرولین حاوی یک یا چند لایه الیاف پلی پرولین هستند. لایه های الیافی این فیلترها توسط یک قاب پلاستیکی با فلز نگه داشته می شوند.

مزایای فیلتر هود آزمایشگاهی
  1. عمر دستگاه و تجهیزات را حفظ کنید
  2. حفظ کیفیت هوای آزمایشگاه ها
  3. کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری
  4. کاهش آلودگی محیط زیست

معایب فیلتر آزمایشگاهی مصرف انرژی بالا (به دلیل نیاز به جریان بسیار زیاد هوا) نیاز به تعویض دوره ای میزان نویز را افزایش دهید نیاز به تعمیر و نگهداری دوره ای محدودیت جریان هوا

برای خرید انکوباتور آزمایشگاهی و خرید اتوکلاو آزمایشگاهی و کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه می توانید به صفحه مربوطه از حکیم آزما تجهیز مراجعه نمایید. یا با شماره های زیر تماس بگیرید

شماره تماس:

02166592265

09192727054

نحوه کارکرد انواع فیلتر هود آزمایشگاهی این فیلتر برای هدف قرار دادن ذرات بسیار کوچک طراحی شده است و بنابراین به خوبی یک فیلتر غشایی معمولی که در آن ذرات بزرگتر از اندازه منافذ مشخص شده فیلتر جذب می شوند، عملکرد خوبی ندارد. در عوض، فیلترهای هود شیمیایی به ترکیبی از 3 مکانیسم برای به دام انداختن ذرات متکی هستند.

اولین مکانیسم به دام انداختن است، جایی که ذرات حمل شده در جریان هوا در اطراف الیاف فیلتر به فیلتر می چسبند. ذرات باید در شعاع فیبر فیلتر قرار گیرند تا جذب شوند. ذرات بزرگتر اغلب تحت تأثیر مکانیسم دوم قرار می گیرند. این ذرات به دلیل اندازه خود نمی توانند با تغییرات ناگهانی جریان هوا در اطراف فیلتر سازگار شوند و اساساً به فیبر فیلتر برخورد کرده و جاسازی می شوند.

مکانیسم نهایی انتشار است که به دلیل نحوه حرکت و تعامل ذرات میکروسکوپی با مولکول های اطراف اتفاق می افتد. این حرکت به عنوان حرکت براونی توصیف می شود، که در آن مولکول ها به طور تصادفی و در یک الگوی زیگزاگ حرکت می کنند و با مولکول های اطراف برخورد می کنند. این حرکت مسیر یک ذره را از طریق فیلتر HEPA کند می کند و احتمال جذب ذره از طریق رهگیری یا ضربه را افزایش می دهد. با ما در نوع منحصر به فرد خاورمیانه باشید.

مشخصات فنی فیلتر هود آزمایشگاهی هنگام انتخاب فیلترهای هود، توجه به مشخصات فنی مانند راندمان فیلتراسیون، ظرفیت جریان هوا، طول عمر فیلتر و سازگاری با سیستم هود ضروری است. فیلترهای هود با کیفیت بالا معمولاً دارای راندمان فیلتراسیون بیش از 99٪ هستند که از حذف کامل آلاینده ها از هوا اطمینان حاصل می کنند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

11 − ده =