آب مقطرگیری

دستگاه آبمقطر گیری با نام دیگر دستگاه تقطیر برای تهیه آب مقطر که در واقع به نوعی از آب که جوشیده و سپس تبخیر شده و دوباره به حالت مایع در آمده گفته میشود. در این دستگاه ناخالصی های آب به شیوه تقطیر گرفته میشود.

کاربرد دستگاه آب مقطر گیر: آزمایشگاهها ،مراکز تحقیقاتی ، مراکز دارویی ، صنایع ، بیمارستان ها

انواع دستگاه آب مقطر گیری

  • آب مقطر گیری یکبار تقطیر
  • آب مقطر گیری دو بار تقطیر
  •  آب مقطرگیری دیونایزر یا با خلوص بالا
  • دستگاه آب مقطرگیری با خارجی یا جریان بالا.
آب مقطرگیری
آب مقطرگیری

ویژگی های آب مقطرگیری

  • ph آن مساوی با 7 می باشد.
  • هدایت الکتریکی آّب مقطر به علت حذف نمک ها بسیار کم است
  • دمای جوش آب مقطر پایین تر از آب معمولی می باشد
  • برای نوشیدن طعم خوبی ندارد

مزیت دستگاه آب مقطر گیری

  •  تضمین افزایش خلوص آب
  • طیف متنوع برای استفاده از آب مقطر
  •  بدون نیاز به فرآیند نصب پیچیده

برای خرید انکوباتور آزمایشگاهی و خرید اتوکلاو آزمایشگاهی و کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه می توانید به صفحه مربوطه از حکیم آزما تجهیز مراجعه نمایید. یا با شماره های زیر تماس بگیرید

شماره تماس:

02166592265

09192727054

عملکرد دستگاه آب مقطرگیری

آب در مراحل زیر توسط دستگاه تقطیر به آب مقطر تبدیل می شود:

1. دستگاه تقطیر آب، آب را می جوشاند و سپس آن را به بخار تبدیل می کند.

2. در این مرحله، بخار تغلیظ شده کاملاً خنک می شود و دوباره به مایع تبدیل می شود.

3. کلیه ناخالصی ها مانند میکروارگانیسم ها و فلزات سنگین در این مرحله فیلتر شده و از بین می روند.

برای شروع فرآیند تقطیر آب، مقدار آب در محفظه جوش ریخته می شود. محفظه جوش دستگاه تقطیر آب آزمایشگاهی مجهز به المنت حرارتی است که می تواند آب را به نقطه جوش برساند و سپس آن را به بخار تبدیل کند. بخار به دست آمده در این محفظه از طریق شیر تعبیه شده وارد کندانسور یا سیال خنک کننده می شود و در این مرحله کلیه ناخالصی ها حذف می شود و بخار مجددا وارد محفظه شده و به حالت مایع باز می گردد.

این مایع از فیلتر دستگاه عبور می کند و کربن فعال به آن اضافه می شود تا آب مقطر 99.9 درصد خالص شود سپس قطرات آب ایجاد شده وارد مخزن استیل ضد زنگ شده و داخل بطری ها می افتند.

کاربرد آب مقطرگیری

آب مقطرگیری در انواع واحدها اعم از پزشکی، صنعتی، تحقیقاتی و خانگی استفاده می شود. بسیاری از واحدهای پزشکی و آزمایشگاهی از آب مقطر برای افزایش طول عمر دستگاه های مختلف صنعتی خود استفاده می کنند تا از طول عمر دستگاه های خود اطمینان حاصل کنند. به طور کلی استفاده از آب مقطر را می توان به شرح زیر توصیف کرد:

1. تولید محلول ها و سرم های مختلف
2. تولید مواد بیولوژیکی مختلف
3. تولید انواع مکمل ها
4. شستن ابزار آزمایشگاهی و ظروف شیشه ای
5. استفاده از آب مقطر برای استریل کردن

آب مقطرگیری
آب مقطرگیری

تفاوت آب مقطر با آب دیونیزه چیست ؟

روش تهیه این 2 نوع آب با یکدیگر متفاوت است برای تهیه آب مقطر از روش فیزیکی استفاده می شود که با خرارت آب ناخالص بخار ایجاد میشود و پس از آن به مایع تبدیل میشود برای تهیه آب دیونیزه از فرایند شیمیایی استفاده میشود در این روش با استفاده از رزین های تبادل یونی آب دیونیزه تشکیل میشود که در این نوع آّب تمام مواد معدنی حذف میشود .

برای اطلاع  از قیمت هود شیمیایی  و قیمت کوره آزمایشگاهی و قیمت آون آزمایشگاهی کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه می توانید به صفحه مربوطه از حکیم آزما تجهیز مراجعه نمایید.

نکات هنگام خرید دستگاه آب مقطرگیری

کارشناسان خرید این دستگاه را در بین مدل های ساده توصیه می کنند، زیرا به راحتی تمیز می شوند و مجهز به سیستم حذف خودکار هستند.
از آنجایی که ابتدا آب سخت وارد دستگاه می شود و این آب حاوی املاح و تولید رسوب می باشد، روش های رسوب زدایی برای این دستگاه ها بسیار حیاتی و ضروری است. رسوب زدایی عمر مفید دستگاه را افزایش می دهد. برای رسوب زدایی مخزن می توانید از محلول سرکه سیب استفاده کنید. اگر این محلول را به مدت یک ساعت در مخزن حرارت دهید باعث از بین رفتن رسوب می شود، سپس با قطع برق دستگاه، محلول و رسوب از واحد خارج می شود.
توجه به ظرفیت مخزن دستگاه، مدل و کارایی دستگاه در زمان خرید بسیار مهم است. همچنین این دستگاه را از فروشگاه های معتبر خریداری کنید و پس از فروش دستگاه به گارانتی آن توجه کنید.

آب مقطرگیری
پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

یک × دو =